Onsdag

Vaknade med regn i morse. Så det blev lite bazarshopping på förmiddagen. Hittade fina kläder till prinsessan och både väska och solbrillor till mig. Mer hann vi inte då solen kom fram och visade sin bästa sida så vi skyndade tillbaka till hotellet för lite solbad!
Jag kan numera visa mig i solen igen, med ny 50+solkräm från välkända NIVEA så kan vi alla sola igen utan att oroa oss för vaknätter med kylbalsam....

Ikväll ska vi prova på turkisk kebab, ett måste då vi faktiskt befinner oss där eller hur?
Igår blev det kinarestaurang, prinsen är svag för nudlar och det är ju ett avbrott från alla strips, hamburgare och pizzor som han annars väljer.

Vi såg delfiner igår. Så fina men störst behållning för oss vuxna eftersom showen var dryg timme lång så lessnade barnen rätt fort på hoppande delfiner. De förstår ju inte det exotiska i detta.

Prinsessan har lärt sig säga en massa ord nu så hon babblar på om ajajaj, ojojoj, glass, chips, upp, ner och dricka samt ordet 8 8 8 som Ullabella i solstollarna om ni kommer ihåg!

Vår nya last är nutella som vi äter på mackor till frukost, det är svårt hitta goda pålägg här och osten kan inte prinsessan äta av alls och hon är den som hittat till frukostbordet...
Så farligt gott är det att vi nog äter både en och annan macka mer än nödvändigt....
utsikten från balkongen på kvällen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0