civilisation

Hemkommen till civilisationen, mobiltäckning och asfalt. Vi hade en väldigt trevlig midsommar, solen sken och vi fick äta både lunch och middag ute i det fria.  
Tyvärr fick även myggen ett skrovmål. Vi hade tänkt vara längre men vi fick ge vika för myggen. Efter två oroliga, näst intill sömnlösa nätter jagandes mygg och kliat bett så gav vi upp. Ungarna ser värre ut än efter vattkopporna, och det kliar avsevärt mycket mer dessutom. En hel tub zylocainsalva har gått åt. Stackarna! Vi ska brottas med myggen en vända till nästa helg men bättre rustade och förhoppningsvis mindre mygg. (önsketänkande).   
   

Vi har i alla fall fått mer gjort på tomten istället. Poolen är igång efter lite meck. Mannen fick premiärbada i 20 gradigt vatten då vi upptäckte ett hål på botten av poolen när vi fyllt den klart. Tack och lov har nån fiffig människa uppfunnit nåt som går laga hål med under vatten. Men håller vädret i sig så blir det premärbad på torsdag tror jag.
Jag har tagit mig i kragen och röjt ur ett förråd som ska bli förvaring av div. kläder, hjälmar, skor och annat som tar en väldig plats i en alldeles för liten hall utan garderob.

6 ton grus har levererats till framsidan, så mannen skottar vad som ska bli en större infart eller plats för cyklar och släp. Nån som har ett cykelställ som bara ligger och skräpar??
Så är det väl alltid första veckan på semestern, i alla fall hos oss, man har inte riktigt kommit ner i varv och ser allt som kommit på efterkälken hemma. Det blir en hel del fix och meck i början innan semestervilan infinner sig.
Skönt att inte ha så mycket inplanerat det blir tillräckligt mycket ändå. Lycksele står på "att göra" listan, Ångtåg i Arvidsjaur likaså men annars blir det spontana utflykter efter väder. Och förhoppningsvis massor, massor av sol och bad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0