hektisk helg...
Hello allihopa!
I helgen har vi fullt upp. Syrran fyllde år igår och det firade vi hemma med grillpremiär. GOTT! Gjorde bla. ananassalsa som var supergott till. Lite måste man ju muta med för att få hjälp under loppisen som jag stod på idag. Det var bra timpenning, fast mycket kom med hem igen tyvärr och lite "nytt" oxå förstås. 5 tröjor och 3 byxor till Prinsen, overall och baddräkt till prinsessan och en toaborsthållare i rostfritt till mig....
Sen har vi förberett födelsedag hela eftermiddagen för prinsen som fyller 4 år i morgon. Många ballonger är det! Det ska vara maskerad så det blev lite tjuvstart på paketöppnandet idag. Jag har hittat en Buzz Lightyeardräkt på blocket som han var tvungen prova innan om den passade. Gissa hur nöjd han är....
Ananassalsa:
1 burk ananasskivor i burk ca 500gr
4 salladsslökar
1 röd chilifrukt typ spansk peppar
1 msk olja
1msk råsocker
1-2 msk vinäger
1/2 tsk salt
1-2 msk färskriven ingefära
Hacka ananas i tärningar. Finstrimla salladslöken och
finstrimla chilifrukten.
Blanda olja, vinäger, råsocker och salt i en skål och rör till allt löst sig. tillsätt allt och smaka av med ingefäran. Låt stå ca en timme innan servering.
I helgen har vi fullt upp. Syrran fyllde år igår och det firade vi hemma med grillpremiär. GOTT! Gjorde bla. ananassalsa som var supergott till. Lite måste man ju muta med för att få hjälp under loppisen som jag stod på idag. Det var bra timpenning, fast mycket kom med hem igen tyvärr och lite "nytt" oxå förstås. 5 tröjor och 3 byxor till Prinsen, overall och baddräkt till prinsessan och en toaborsthållare i rostfritt till mig....
Sen har vi förberett födelsedag hela eftermiddagen för prinsen som fyller 4 år i morgon. Många ballonger är det! Det ska vara maskerad så det blev lite tjuvstart på paketöppnandet idag. Jag har hittat en Buzz Lightyeardräkt på blocket som han var tvungen prova innan om den passade. Gissa hur nöjd han är....
Ananassalsa:
1 burk ananasskivor i burk ca 500gr
4 salladsslökar
1 röd chilifrukt typ spansk peppar
1 msk olja
1msk råsocker
1-2 msk vinäger
1/2 tsk salt
1-2 msk färskriven ingefära
Hacka ananas i tärningar. Finstrimla salladslöken och
finstrimla chilifrukten.
Blanda olja, vinäger, råsocker och salt i en skål och rör till allt löst sig. tillsätt allt och smaka av med ingefäran. Låt stå ca en timme innan servering.
Kommentarer
Trackback